dørtollbodredigert2.jpg

 

 Oppdatert 26.03.2018

Aktuelle forretningsmuligheter gjennom Bright og Tollboden.

Bright og Tollboden bistår med salg av bedrifter og vi er involvert i søk etter ledere og nøkkelpersoner. Følg oss på denne siden for å se hva som rører seg.

Ta kontakt med Tore Bossum på telefon 99 511 424 dersom noe er interessant, enten du representerer en mulig løsning eller om du selv søker løsning på et problem

 

ledige stillinger.png

 

Vi har følgende stillinger ledige:

  • Distriktssjef Vestlandet – ledende leverandør av byggevarer
  • Prosjektsjef i ledende entreprenørvirksomhet på Romerike
  • Prosjektledere bygg- og anlegg
  • Erfaren rådgiver til Bright innen forretningsutvikling eller forbedringsarbeid.Gjerne med CFO-kompetanse som faglig plattform

 

Partnerskap/overtagelse:

  • Vi søker partner eller noen som kan overta produksjonsbedrifter. Per i dag er vi involvert i to mekaniske produksjonsbedrifter på Østlandet som må overdras pga eiernes alder, og hvor generasjonsskifte innen familien ikke er aktuelt. Noe kapitalbehov må påregnes. Rette person er en operativ leder/eier som har teknisk kompetanse og bransjekunnskap innen maskinering og mekanisk produksjon og som også kan håndtere kundearbeidet.

   

bedrifter til salgs.png

 

Vi bistår eiere med følgende bedriftssalg:

  • Byggentreprenør 1 – et svært veldrevet selskap i Østfold med lang erfaring, meget lønnsom drift og 3-5 års ordremasse. Best på småhus, boliger, mindre boligprosjekter og rehabilitering.
  • Byggentreprenør 2 – et velrennomert selskap i Østfold med sterk kompetanse på prosjekter, næringsbygg, boligblokker i egen regi og for profesjonelle aktører. Jobber også mye med offentlige kunder. Lang ordrereserver.
  • Flere eiendomsselskaper med tomter, eiendommer og prosjekter i ulike faser. Ferdigstillingsgrad fra opsjoner og råtomt til ferdig byggeklar. Det er også noen ferdige eiendommer med løpende kontantstrøm.
  • Mekanisk verksted med stor eiendom midt i Halden by

 

 


Generelt:

Bright og Tollboden er jevnlig involvert i virksomheter som behøver kompetanse, innsats og kapital. Ta gjerne en generell prat med oss om hvilke ressurser du kan by på dersom de rette investerings­mulighetene byr seg. 

 

Ved spørsmål eller interesse Kontakt daglig leder Tore M. Bossum

Tlf: +47 99 511 424

E-post: tore.bossum@mybright.no