Siste nytt

Bright i media og relevante nyheter.

brightffksamarbeid.png

BRIGHT KLARE FOR TRE ÅRS FFK-SAMARBEID

FFK og det Fredrikstadbaserte rådgivningsfirmaet Bright Performance har undertegnet en langsiktig samarbeidsavtale for de neste tre årene.

Selv om man er halvveis i sesongen sportslig, er det fortsatt dialoger med potensielle nye samarbeidspartnere. Den siste tiden har samtalene utviklet seg med Bright Performance, et rådgivningsfirma med tilholdssted på Tollboden - og nå har partene undertegnet en treårskontrakt.

Les mer

havyard.png

Havyard vann storkontrakten på fem ferjer

Havyard innfrir knallharde miljøkrav og får både levere design, utstyr og bygge dei fem nye Fjordl-ferjene. Samla kontraktverdi er på vel ein milliard kroner.

Havyard Ship Technology har alt tre ferjer under bygging verftet i Leirvik i Sogn og tek med denne totalleveransen verkeleg steget inn i transportmarknaden og ikkje minst vert konsernet ein leiande leverandør av elektriske ferjer.

- Vi har drage nytte av den samla kompetansen vi har som maritimt teknologikonsern der alle disiplinar har vore involverte i samarbeid mellom forretningsområda Design & Solutions, Ship Technology og Power & Systems. Dette har vore avgjerande for at vi kunne tilby ei totalløysing som innfridde dei svært strenge miljøkrava til desse ferjene, seier konsernsjef Geir Johan Bakke.

Les mer på havyard.com

vg.png

"Fredrikstad utmerker seg på områder som andre byer og tettsteder kan la seg inspirere av", er juryens begrunnelse for å gi byen Statens pris for attraktiv by.

– Fredrikstad viser vilje til å ta i bruk ny kunnskap, metoder og verktøy for å fremme byens utvikling, mener juryen, som er oppnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Juryen lar seg imponere av kommunens arbeid for tilretteleggelse for sykling og andre kollektivtilbud. Blant annet applauderes vedtaket om å gjøre fergen over Glomma gratis. Siden 2014 har antall reisende økt fra 300.000 til 1,25 millioner i året. 

 

Les hele artikkelen på vg.no her

 

Bright bedriftsrådgivning.png

Konsulentene i Bright Performance står klar til å rykke inn og yte førstehjelp når det er behov for forandringer i en bedrift.

Tore Bossum er daglig leder og forteller at de har oppdrag for rundt 30 til 40 bedrifter på årsbasis. Konsulentene rådgir små og store bedrifter med restrukturering og optimalisering av prosesser

– Vi er inne når det er behov for forandring. Bedrifter i vater har ikke behov for det ekstra management som trengs ved endringer. Men når bedriften enten ekspanderer eller må legge om grunnet nedgangstider, har vi oversikt og kompetanse til å yte den bistanden situasjonen krever, forteller Tore Bossum.

Nylig ble den sjuende konsulenten ansatt i firmaet..

Fredriksstad Blad / Jan Erik Skau

Les hele artikkelen

 

bright performance tollboden.jpg
Da verftskonsernet Havyard måtte nedbemanne med over hundre ansatte, ble Fredrikstad-bedriften Bright Performance hentet inn. – En så stor endring rammer ikke bare bedriftene, men griper også dypt inn i mange menneskers liv og to lokalsamfunn, sier daglig leder Tore Bossum.
 
– Vårt mandat er å sørge for at selskapet kommer styrket ut av omstillingen, og skape ny optimisme. Ikke bare for selskapet, men også for menneskene som er berørt, sier han.
Bright Performance AS holder til i Tollboden og runder i disse dager 30 år..
 
 
Les artikkel i sin helhet i Byavisa Fredrikstad her
ExideTechLogo_white.png
Jackon_Logo_white.png
WEB-RGB_Outline_vhit.png
Havyard1024x1024_white.png
Group 3.png
logotollboden.png
6b.fordlogo.png
Aspire logo hvit.png
Mills_logoer.png
Stryhns_corp_4F (1).png
FOODMARK.png
b.png

Uforpliktende workshop: Vi setter av inntil 4 timer med 2 rådgivere - uten noen form for forpliktelser